default-image

Ο θλιμμένος Μέσι το βραβείο φωτογραφίας

Ποδόσφαιρο
Ο θλιμμένος Μέσι το βραβείο φωτογραφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις λένε και αυτό ακριβώς πιστοποιεί και η φωτογραφία που απεικονίζει τον Λιονέλ Μέσι μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2014 που στο… δρόμο προς το ασημένιο μετάλλιο μένει για μερικά δευτερόλεπτα να κοιτά το τρόπαιο που τελικά πήγε στα χέρια των Γερμανών.

Την  εκπληκτική αυτή στιγμή απαθανάτισε ένας Κινέζος φωτογράφος και τελικά κατέκτησε το πρώτο βραβείο στο  World Press Photo.

Ο φωτορεπόρτερ κατάφερε στο εν λόγω στιγμιότυπο να απαθανατίσει  τον κορυφαίο σύμφωνα με το σχετικό δημοψήφισμα της FIFA  παίκτη της διοργάνωσης να έχει πλησιάσει το πολυπόθητο τρόπαιο της σημαντικότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη και να το κοιτάζει με έκδηλη θλίψη για την απώλεια του μετά την ήττα της Αργεντινής από την Γερμανία στον τελικό αλλά  και λαχτάρα για το πότε επιτέλους θα προσθέσει και το «ιερό δισκοπότηρο της μπάλας» στην τεράστια συλλογή των βραβείων που έχει μέχρι σήμερα ευτυχίσει να πανηγυρίσει.

Για αυτό το φωτογραφικό του αριστούργημα λοιπόν αντίθετα από τον σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα  ο Κινέζος ρεπόρτερ  Μπάο Τάιλινγκ κατέκτησε αν όχι το αντίστοιχο  …Μουντιάλ  σίγουρα την «Χρυσή Μπάλα» στον  δικό του «σπορ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News