default-image

Ανατροπή και δικαίωση Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ!

Μπάσκετ
Ανατροπή και δικαίωση Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολική ανατροπή, καθώς η προσφυγή που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στο ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, έγινε αποδεκτή!

Έτσι η ομάδα που παίρνει και τυπικά την πρόκρισή για τον ημιτελικό του Κυπέλλου είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαιά (σ.σ. ακόμη δεν έχει οριστεί η αναμέτρηση).

Σημειώνουμε οτι στους «8» οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 77-76 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ωστόσο στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν ένσταση λόγω αντικανονικής παρουσίας του Δημήτρη Γιανανκόπουλου στο γήπεδο καθότι τιμωρημένος.

Αρχικά ο αθλητικός δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση δηλώνοντας αναρμόδιος για να δικάσει την υπόθεση, ωστόσο μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, το τελευταίο τον... υποχρέωσε να πάρει απόφαση.

Κάτι που έγινε, με τον αθλητικό δικαστή να δικαιώνει τους Πειραιώτες. Εν συνεχεία το τριφύλλι με τη σειρά του προσέφυγε επίσης στο ΑΣΕΑΔ το οποίο σήμερα Παρασκευή (13/2) δικαιώσε τον Παναθηναϊκό. Να σημειώσουμε οτι η απόφαση αυτή είναι οριστική κάτι που σημαίνει οτι η υπόθεση έληξε υπέρ των πράσινων.

Πλέον απομένει να οριστεί ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πιθανότατα θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 22 του μηνός, καθώς την επόμενη εβδομάδα υπάρχει μεσοβδόμα η διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής της Basket League (Τετάρτη 18/2 και Πέμπτη 19/2), ενώ παράλληλα υπάρχει διακοπή στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News