default-image

Ήθελε νίκη ο Παπαδόπουλος

Ποδόσφαιρο
Ήθελε νίκη ο Παπαδόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απογοητευμένος από το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, έμεινε ο τεχνικός των Χανίων, Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των Χανίων, Σούλης Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ μόνο θετικό χαρακτήρισε το γεγονός ότι τουλάχιστον μία ομάδα της Football League, θα είναι στα ημιτελικά.

"Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες οι οποίες διεκδικούν, όπως και ο Ηρακλής, την είσοδό τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Βλέπουμε ότι αυτές οι ομάδες από τη Football League διεκδικούν την πρόκριση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο αντίπαλος είχε στο πρώτο ημίχρονο τον αέρα. Παρόλ' αυτά τους κρατήσαμε έξω από την περιοχή μας. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στην περιοχή του, αλλά κάναμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κρητικό για να προηγηθούμε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ επικίνδυνος και το ξέραμε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα στα στημένα. Ήμασταν όμως πολύ προσεκτικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Σίγουρα έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά παίζει κι ο τερματοφύλακας που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και οι αμυντικοί του Απόλλωνα. Κάναμε όμως πολλές φάσεις. Ισοφαρίσαμε και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ.

Για μένα, από τη στιγμή που κληρώθηκαν δύο ομάδες της Football League και η μία θα είναι στους "4", αυτό είναι πολύ μεγάλο κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως είχα πει, όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Έχει κάποιο πλεονέκτημα ο αντίπαλος, γιατί σημείωσε το εκτός έδρας γκολ αλλά νομίζω ότι είμαστε κι εμείς μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν τα Χανιά, χωρίς πάλι να σημαίνει ότι θα ήταν κάτι τελειωμένο. Θα ξεκουραστούμε τώρα την Κυριακή. Ο Απόλλων είχε το πλεονέκτημα ότι πριν από αυτό το παιχνίδι είχε στο πρόγραμμά του τον Πανηλειακό, ενώ εμείς το έχουμε αυτή την εβδομάδα.

Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε γιατί το πρόγραμμα που ακολουθεί για μας είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά αυτό το δρόμο έχουμε διαλέξει. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και όπου μας βγάλει. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα με τον οποίο θα ξανασυναντηθούμε άλλες δύο φορές τουλάχιστον", δήλωσε ο τεχνικός των Χανίων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News