default-image

Νέα "ζημιά" στον Ολυμπιακό, κάταγμα ο Φουστέρ!

Ποδόσφαιρο
Νέα "ζημιά" στον Ολυμπιακό, κάταγμα ο Φουστέρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Ολυμπιακό τα άσχημα νέα συνεχίζονται. Ο Νταβίντ Φουστέρ υπέστη κάταγμα στο χέρι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Facebook. Το κακό συνέβη στην προθέρμανση από ένα ακούσιο χτύπημα του Μιλιβόγεβιτς και οι εξετάσεις έδειξαν το μέγεθος του προβλήματος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε απογοητευμένος για αυτή την εξέλιξη, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο υποσχέθηκε πως θα επανέλθει δριμύτερος.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ξανατραυματίστηκα με σπασμένο χέρι. Κατά την διάρκεια της χθεσινής προθέρμανσης ένας απο τους συμπαίκτες μου με κλώτσησε κατά λάθος στο ίδιο σημείο που είχα σπάσει το χέρι μου την προηγούμενη φορά... Ήθελα όμως να αγωνιστώ σε αυτό τον αγώνα και έτσι ξεκίνησα με όλες μου τις δυνάμεις. Παρόλα αυτά ο πόνος ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να αντικατασταθώ στο δεύτερο ημίχρονο. Λυπάμαι πολύ για την χθεσινή εμφάνιση και σας υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φουστέρ.

Ακριβής εκτίμηση για την απουσία του από τα γήπεδα δεν υπάρχει, αλλά εφόσον πρόκειται για κάταγμα χάνει σίγουρα τα ματς με τη Ντνίπρο και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πιθανώς και τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.Η επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για την προπόνηση, αναφέρει πως ο Φουστέρ άρχισε ήδη αποθεραπεία, δίχως να διευκρινίζει τη φύση του τραυματισμού.

Στα υπόλοιπα νέα της προπόνησης, έντονο ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Μποτία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν ο Μπενίτες, και ο Μπουχαλάκης. Η προπόνηση την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News