Αθλητισμός

Όμιλος ανόδου σήμερα με ντέρμπι

Αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα στο τοπικό ποδόσφαιρο με τα πέντε παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στον όμιλο ανόδου.

Πρόκειται για τη μία από τις δύο εμβόλιμες αγωνιστικές στον όμιλο ανόδου (σ.σ. η άλλη είναι η 7η), με την προσδοκία ότι οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν δε θα αποτελέσουν εμπόδιο για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο γήπεδα της Μεσαράς, με τα τοπικά ντέρμπι να έχουν την τιμητική τους. Στο Ζαρό, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει το Ρούβα, σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το γόητρο, καθώς πάντα οι αναμετρήσεις Ζαρού-Ρούβα έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα.

Την ίδια ώρα, στο Τυμπάκι ο ΑΟΤ θα παίξει με τη Δόξα Γαλιάς, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με νίκη τον όμιλο ανόδου και να είναι από τα δυνατά ονόματα για να πρωταγωνιστήσουν. Ο ΠΟΑ αντιμετωπίζει στο Ατσαλένιο τον Αλμυρό και οι «πράσινοι» μετά το διπλό στα Μάλια θέλουν να συνεχίσουν ανάλογα και στην έδρα τους, ενώ στην Ελιά Ρωμανός και ΠΑΝΟΜ θα τεθούν αντιμέτωποι διεκδικώντας τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη μάχη της πεντάδας. Σπουδαίο ματς θα γίνει και στη Μυρτιά, με τον Αστέρα να αναζητά τους πρώτους του βαθμούς απέναντι στη Μινωική.

Όσον αφορά στους διαιτητές, ξεχωρίζει η παρουσία του Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΟΑ με τον Αλμυρό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Σήμερα (15:00)

Ζαρός-Ρούβας (γήπ. Ζαρού): Ζαχαριουδάκης, Μαυρουδής, Σφακιανάκης (παρ. Μπαλουζάκης).

ΑΟΤ-Δόξα Γαλιάς (γήπ. Τυμπακίου): Μουρτζάκης, Τρουλινός, Δασκαλάκης Α. (παρ. Ασλάνης).

ΠΟΑ-Αλμυρός (γήπ. ΠΟΑ): Κουκουλάκης, Νικολακάκης, Παπαδάκης Μ. (παρ. Νησιωτάκης).

Ρωμανός-ΠΑΝΟΜ (γήπ. Ελιάς): Φουκάκης, Βασάκης, Σταυρακάκη (παρ. Εγγλέζος).

Αστέρας Μυρτιάς-Μινωική (γήπ. Μυρτιάς): Στραντζαλίδης, Αδαμάκης Θ.Α., Σπινάκης (παρ. Κρητικός).

Σχόλια