Αθλητισμός

Θέλουν να κρατήσουν τον Πέτριτς

Τον τελευταίο καιρό ο Μλάντεν Πέτριτς είναι ο MVP του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος επιθετικός συνεχίζει να δίνει απαντήσεις, επιβεβαιώνοντας πως η ποιότητα και η κλάση δεν... σκιάζονται απ' τα χρόνια.

Αντιθέτως, ο «Πέτρο» εξακολουθεί να χαρίζει στο «τριφύλλι» βαθμούς... χρυσάφι (τέταρτο «προσωπικό» τρίποντο αυτό με τον Παναιτωλικό) και πλέον κατακτά με το σπαθί του μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Η εικόνα του Κροάτη επιθετικού, η απόλυτη προσαρμογή του (και αντίστοιχη αποδοτικότητά του) στη νέα θέση που του έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου και -κυρίως- η διάθεση και ο ζήλος που βγάζει στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, έχουν «κερδίσει» τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» (διοίκηση και προπονητή), οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ανανεώσουν το συμβόλαιό του -που λήγει τον προσεχή Ιούνιο- για άλλον έναν χρόνο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2016.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει ακόμη σε διαδικασία συζητήσεων, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν οι πρώτες επαφές, προκειμένου να «κλειδώσουν» τη συμφωνία για την παραμονή του «Πέτρο». Ο ίδιος ο Κροάτης, απ' την πλευρά του, είναι εξίσου θετικός στο να μείνει στο «τριφύλλι», αφού και η οικογένειά του θέλει να παραμείνουν στην Ελλάδα και οι προϋποθέσεις είναι πλέον ιδανικές...

Σχόλια