Αθλητισμός

Δικαιώθηκε και έχει λαμβάνειν ο Τρινκιέρι

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δικαιώθηκε στο ΒΑΤ κι έτσι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πρέπει να του καταβάλει το ποσό των 110.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του Αντρέα Τρινκιέρι, Αλέξανδρος Βαγιατάς, στο ραδιόφωνο της ΝΕΡΙΤ... «Έχει εκδοθεί απόφαση από την FIBA, η οποία δικαιώνει τελεσίδικα στον κύριο Τρινκιέρι ένα ποσό της τάξεως των 110.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε επαφή με την ΕΟΚ για να βρεθεί μια λύση για τον τρόπο αποπληρωμής που να εξυπηρετεί τόσο τον πελάτη μου, όσο και την ομοσπονδία. Η ΕΟΚ μας έχει προτείνει ένα πρόγραμμα τεσσάρων δόσεων το οποίο όμως δεν βρίσκει σύμφωνο τον κ. Τρινκιέρι, αφού φτάνει έως το τέλος του 2015 και ο ίδιος το θεωρεί μακροπρόθεσμο».

Και πρόσθεσε: «Εμείς προτείναμε κάτι άλλο και πλέον περιμένουμε την απάντηση της ομοσπονδίας ώστε να λήξει το θέμα. Η προθεσμία που είχε δώσει η FIBA ήταν για τις 2 Φεβρουαρίου, αλλά έχουμε δώσει μια μικρή παράταση, ώστε να φτάσουμε σε κάποια συνεννόηση. Από κει και πέρα είναι θέμα του κ. Τρινκιέρι το πόσο θα περιμένει ή τι θα κάνει αν η ΕΟΚ δεν συμφωνήσει με την πρότασή μας. Το επόμενο βήμα είναι να πάμε στη FIBA για την επιβολή ποινών στην ελληνική ομοσπονδία. Πιθανότατα θα είναι κάποιο πρόστιμο»

Σχόλια