default-image

Μαρκαριάν ή Κετσπάγια για την Εθνική ομάδα

Ποδόσφαιρο
Μαρκαριάν ή Κετσπάγια για την Εθνική ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Καραγκούνης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, αποφασίστηκε πως ο νέος προπονητής της Εθνικής θα είναι ένας εκ των Σέρχιο Μαρκαριάν και Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελλάδας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, στην οποία αναλύθηκε το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για αρκετή ώρα, περισσότερη από μια, για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της «γαλανόλευκης» και κατέληξαν πως ο εκλεκτός θα είναι ένας εκ των Μαρκαριάν και Κετσπάγια.

Ο «Κάρα» έχει ξεκάθαρη προτίμηση στον Σέρχιο Μαρκαριάν, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ το πλεονέκτημα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι πως πρόκειται για άριστο γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας κι έχει πιο πρόσφατη θητεία στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως η περίπτωση του Γιώργου Δώνη απομακρύνεται, ενώ η οριστική απόφαση για το ποιος θα είναι ο προπονητής της Εθνικής θα παρθεί στο έκτακτο ΔΣ της ΕΠΟ την Πέμπτη (12/02).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News