Αθλητισμός

Τα χρυσά κορίτσια του "Τάλως" στη Μικτή Ζώνη

Από το πέρασμα του Ηρακλειώτικου ντέρμπι Εργοτέλη-ΟΦΗ στο μικροσκόπιο της ανάλυσης και τις εξελίξεις που τρέχουν στα πρωταθλήματα, η Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV, παρουσιάζει απόψε (22:00), αυθεντικά και ανθρώπινα μηνύματα από τον αθλητισμό που καλλιεργείται στο Ηράκλειο και διαπρέπει στην διεθνή σκηνή!

Στο πάνελ της εκπομπής θα είναι τα δύο χρυσά κορίτσια του «Τάλως» που έρχονται με τρία φρέσκα πανελλήνια ρεκόρ και μας απασχολούν διαρκώς με τις διεθνείς επιτυχίες τους, το «αχτύπητο» δίδυμο Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Αργυρώ Μηλάκη, μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Βαρβεράκη.

Τι συμβαίνει και όλα πάνε τόσο μπροστά στο σωματείο «Τάλως ΑΜΕΑ;», ποια είναι η οργάνωση και ο στόχος τους. Θα μας απαντήσουν ο πρόεδρος του, Πάρις Επιτροπάκης και ο γραμματέας του συλλόγου, αλλά και αθλητής Μανόλης Μαρκάκης, που θα είναι παρόντες στην εκπομπή!

Στο πλαίσιο της παρουσίας του, θα μπορέσουμε να δούμε σε βάθος τη δημιουργία σε όλο το νομό, από τον κόσμο των ΑΜΕΑ, που μας έχουν προσφέρει άφθονες επιτυχίες και συγκινήσεις!

Σχόλια