Αθλητισμός

Δέλλας: Στο χέρι μας να γράψουμε ιστορία με τον Ολυμπιακό

Τη δυνατότητα να γράψει ιστορία στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα έχει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα.

Όπως είναι λογικό, η συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τα Χανιά (4-1) επικεντρώθηκε στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» που ακολουθεί.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι το παν σε τέτοια παιχνίδια είναι η συγκέντρωση και η πειθαρχία, ο «Κολοσσός» τόνισε ότι είναι στο χέρι των παικτών του να γράψουν χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορία που επανεκκίνησε πέρυσι για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το σημερινό ματς: «Είχαμε να διαχειριστούμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα της κατηγορίας. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στο γήπεδο, δώσαμε φάουλ γύρω από την περιοχή μας. Ήταν κάτι που με προβλημάτιζε. Μετά τα δύο γκολ που πετύχαμε, βάλαμε τα Χανιά με το πέναλτι στο παιχνίδι. Στην επανάληψη τα παιδιά ηρέμησαν, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν άλλα δύο γκολ και θα μπορούσαν ακόμη περισσότερα.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολα διαχειρίσιμο και λόγω του σημερινού αντιπάλου, αλλά και λόγω του παιχνιδιού στο Καραϊσκάκη που έρχεται και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Πολλές φορές βλέπεις μακριά και χάνεις την ουσία του τώρα. Μπράβο στα παιδιά. Να ευχηθώ στα Χανιά καλή συνέχεια και να εκπληρώσουν τους στόχους τους».

Για το ενδεχόμενο αντίστοιχο πρόβλημα (με πολλές στημένες φάσεις για τον αντίπαλο στα πρώτα λεπτά) να εμφανιστεί στο «Καραϊσκάκη»: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη. Σε ένα παιχνίδι όπως είναι αυτό που έρχεται η συγκέντρωση και η πειθαρχία και να είσαι εκεί 100% -ίσως και παραπάνω- είναι το Α και το Ω. Το μείζον για μένα είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά και να πάμε πανέτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ την Τετάρτη: «Είναι το πρώτο ουσιαστικά παιχνίδι που δίνει η ΑΕΚ στην καινούργια ιστορία της που ξεκίνησε πέρυσι. Στο χέρι των παιδιών είναι να γράψουμε χρυσή σελίδα στις πρώτες σελίδες του βιβλίου που ανοίξαμε πέρυσι».

Για τον Κρισάντους: «Θα πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα. Θέλει το χρόνο του. Θα πάρει τον χρόνο του και πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Για το αν θα προλάβει ο Κολοβέτσιος τον Ολυμπιακό: «Έχει ξεκινήσει προπονήσεις θα το δούμε».

Σχόλια