Αθλητισμός

Περιμένουν κόσμο στην ΑΕΚ

Αρκετό κόσμο περιμένουν όλοι στην ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Οι λόγοι αρκετοί: Πρώτον για να σπρώξουν την ομάδα σε μία ακόμη νίκη, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο (Χανιά), τη στιγμή μάλιστα που θα χρειαστεί η στήριξη του κόσμου λόγω και των πολλών απουσιών που έχει η Ένωση. Δεύτερον να σταλεί και ένα μήνυμα προς όλους εν όψει και του ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο Φάληρο. Συν τοις άλλοις οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν μαζική προσέλευση, μιας και ο... χιονιάς αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά με τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τα Χανιά, θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 15:30 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
Λ. Κύμης από τις 15:30 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:30 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:30 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 15, 35 : 5€
Θύρα 3 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 7, 11, 13 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 9 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 80€ (Παιδικά 40€)

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται το Σάββατο στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΣΕ ΟΛΑ τα εκδοτήρια.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθεύονται τα παιδιά από 13 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι' αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2003), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

Σχόλια