default-image

Πλώρη για το τέταρτο η Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Πλώρη για το τέταρτο η Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλώρη για το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα έχει βάλει η Γιουβέντους. Το βράδυ του Σαββάτου νίκησε τη Μίλαν με 3-1 χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και έδειξε πως πατάει πολύ καλά και δύσκολα θα αφήσει βαθμούς.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν δυνατά στο ματς και σκόραραν στο 14' με τον Τέβεζ. Στο 28' ο Αντονέλι απάντησε με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Τσέρτσι, αλλά στο 31' έγινε το 2-1 με τον Μπονούτσι από κόρνερ του Πίρλο.

Η Γιουβέντους ήταν ξεκάθαρα ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο μπήκε χωρίς μεγάλο ενθουσιασμό. Ωστόσο, στο 65' έκανε το 3-1 με τον Μοράτα κι ενώ είχε προηγηθεί στην ίδια φάση δοκάρι του Μαρκίζιο.

Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε επί της ουσίας το παιχνίδι. Οι παίκτες της Μίλαν πέταξαν λευκή πετσέτα και στα εναπομείναντα λεπτά υπήρχαν ευκαιρίες μόνο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να βάλουν άλλο γκολ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Παντόιν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Πίρλο, Μαρκίζιο (84' Ογκμπόνα), Πογκμπά, Βιντάλ, Τέβεζ (90'+1 Γιορέντε), Μοράτα.

ΜΙΛΑΝ: Ντιέγκο Λόπεθ, Τζακάρντο (78' Ραμί), Άλεξ, Παλέτα, Αντονέλι, Εσιέν, Πόλι (62' Μποναβεντούρα), Μουντάρι, Τσέρτσι, Χόντα, Μενέζ (37' Πατσίνι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News