default-image

Νίκη οπωσδήποτε με Παπάγου για το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Νίκη οπωσδήποτε με Παπάγου για το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα περιθώρια να είναι στενά πλέον, το Ηράκλειο υποδέχεται σήμερα στις 5 μ.μ. στο κλειστό στα Δύο Αοράκια τον Παπάγου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Η ηρακλειώτικη ομάδα ταλανίζεται τον τελευταίο καιρό από πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και να μετρά οκτώ ήττες στα τελευταία εννέα παιχνίδια που έχει δώσει. Αυτό το αρνητικό σερί την έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογικά θέση, καθώς βρίσκεται στη 10η θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Καλείται, λοιπόν, άμεσα να ανακάμψει, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς. Ο Παπάγου κάνει αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και θα είναι δύσκολος αντίπαλος με δεδομένο και το άγχος που θα έχουν οι γηπεδούχοι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Παράλληλα ο Βασίλης Ράλλης θα έχει να αντιμετωπίσει την απουσία και του Σακελλαρίου, ο οποίος είναι τραυματίας και τίθεται νοκ άουτ. Με ή χωρίς προβλήματα, πάντως, για το Ηράκλειο, η νίκη είναι μονόδρομος στο αυριανό ματς.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Παντελίδης, Σπυρόπουλος Αντ. και κομισάριος ο κ. Σ. Ναλετάκης.

Τη 16η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Φάρος Κερατσινίου-Περιστέρι, Μαρούσι-Πανερυθραϊκός, Χολαργός-Ιωνικός Ν., Κύμη-Φιλαθλητικός, Δούκας-ΚΑΠ και Ίκαρος Καλ.-Αμύντας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News