default-image

Ταουσιάνης: «Ήταν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη»

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: «Ήταν μία δύσκολη και αγχωτική νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από τη νίκη και εμφανώς ανακουφισμένος που η ομάδα του άντεξε στο β' ημίχρονο ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε μετά το ντέρμπι στο Παγκρήτιο:

«Ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι. Είχε πάθος και ένταση. Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική νίκη και με λίγο τύχη στο τέλος. Σε αυτό οφείλεται η αποβολή που είχαμε στο 25΄και η αναγκαστική αλλαγή του Γιουσούφ. Δίκαια βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και η αποβολή μας άλλαξε τα πλάνα. Παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε με επιτυχία και εμείς ήμασταν η ομάδα που έδειχνε πιο επικίνδυνη και πετύχαμε άλλα 2 γκολ».

Ακολούθως είπε: «Ήταν λογικό να δεχθούμε πίεση στην επανάληψη άλλα όχι τόσο μεγάλη. Δεν είναι δικαιολογία το ότι μείναμε με  10 παίκτες. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα με συνέπεια να δεχόμαστε συνέχεια επιθέσεις. Παρόλα αυτά κρατήσαμε τη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Για εμάς η συνέχεια είναι δύσκολη, σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα και έχουμε αρκετή φιλοδοξία. Εύχομαι στον ΟΦΗ να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News