default-image

Απίστευτη Ατλέτικο, 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποδόσφαιρο
Απίστευτη Ατλέτικο, 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάρτι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» όπου ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης διαλύοντάς τη με το εμφατικό 4-0 και την πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς.

Εκτός από την έκταση του σκορ, η εικόνα του αγώνα έδειχνε ξεκάθαρα ποια ήταν η ομάδα που ήταν το απόλυτο αφεντικό και έτσι οι «ροχιμπλάνκος» πανηγύρισαν πανάξια αυτή τη μεγάλη νίκη.

Πολύ νωρίς η Ατλέτικο προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Τιάγκο και Σαούλ, στο 67' ο Γκριζμάν έκανε το 3-0 και στο 89' ο Μάντζουκιτς το 4-0. Άφαντος στο γήπεδο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του με τη φανέλα της Ρεάλ.

Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη για τους «ροχιμπλάνκος» απέναντι στη Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» ύστερα από 16 χρόνια, σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μογιά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Σικέιρα, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε (10' Σαούλ, 72' Ραούλ Γκαρσία), Αρντά, Γκριζμάν (78' Τόρες), Μάντζουκιτς.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Κοεντράο, Κεντίρα (46' Γιεσέ), Κρόος, Ρονάλντο, Μπενζεμά (74' Ερνάντεζ), Μπέιλ, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ίσκο (69' Ιγιαραμέντι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News