Αθλητισμός

Αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή

Τρεις βαθμούς αφαίρεσε η Football League από την ΠΑΕ Ηρακλής λόγω της υπόθεσης του Ντάνι Λόπεθ. Έτσι λοιπόν ο «Γηραιός», από τους 39 βαθμούς που έχει, έπεσε στους 36, ωστόσο δεν ανησυχεί καθώς το θέμα είναι εντελώς τυπικό.

Όπως είχε προειδοποιήσει το διοικητικό συμβούλιο της Football League, αν μέχρι την Παρασκευή (07/02) δεν έφτανε μέσω της ΕΠΟ ανάκληση της απόφασης της FIFA για αφαίρεση τριών βαθμών στον Ηρακλή, τότε θα προχωρούσε σε εκτέλεση της ποινής.

Κάτι το οποίο όντως δεν συνέβη και έτσι η διοργανώτρια Αρχή προχώρησε στην αφαίρεση των βαθμών. Ωστόσο το θέμα είναι γραφειοκρατικό και όταν παρουσιαστούν τα παραστατικά (σ.σ. θα αποσταλούν από την FIFA) που αποδεικνύουν ότι ο Λόπεθ πληρώθηκε από τους «κυανόλευκους» τότε ο Ηρακλής θα πάρει και πάλι πίσω τους τρεις βαθμούς.

«Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ υλοποίησε απόφαση της FIFA, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει ανακληθεί, για την ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και τον ποδοσφαιριστή Ντάνι Λόπεθ και αφαίρεσε τρείς βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015», αναφέρει η απόφαση της Football League.

Σχόλια