default-image

Πανέτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας

Ποδόσφαιρο
Πανέτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ καθώς και ο Ρομπέρτο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ενόψει ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, και με αναμενόμενες επιλογές από τον Βίτορ Περέιρα.

Ο Ρομπέρτο επανήλθε πλήρως και έχει προβάδισμα έναντι του Μέγιερι για να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι.

Ελαμπντελαουί και Μαζουακού επανέρχονται, δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα, στην άμυνα, ενώ στο κέντρο υπάρχει το ελληνικό δίδυμο Σιόβα-Αυλωνίτη, αλλά και η επιλογή Σαντάνα που έκανε ντεμπούτο με τον Ατρόμητο.

Στη μεσαία γραμμή, θέση στον άξονα θα πάρουν Κασάμι, Μανιάτης (χωρίς ν' αποκλειστεί να πάρει φανέλα βασικού ο Μιλιβόγεβιτς), με τον Τσόρι πιο μπροστά τους, στα άκρα θα κινούνται Αφελάι και Ντοσεβί, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Η 19μελής αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.

Εκτός έμειναν οι Μπενίτες, Μπουχαλάκης με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, αμφότεροι όμως δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Περέιρα, που προτιμά τον Χάρα για εναλλακτική επιλογή στην επίθεση, ενώ ο Έλληνας μέσος -έστω κι ως αλλαγή- πολύ δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News