default-image

Δε θέλει… δράματα σήμερα το Ρέθυμνο με ΚΑΟΔ

Μπάσκετ
Δε θέλει… δράματα σήμερα το Ρέθυμνο με ΚΑΟΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2015 θα επιδιώξει να πετύχει σήμερα το Ρέθυμνο Aegean αντιμετωπίζοντας στις 5μ.μ. τον ΚΑΟΔ στη Δράμα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 του μπάσκετ.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ταξίδεψε χωρίς προβλήματα και με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχουν σημάνει… συναγερμό.

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2015 αναζητά και ο ΚΑΟΔ, που ενισχύθηκε με τον Αμερικανό σέντερ Ντάρελ Χάρις.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης που έρχεται σαν επανάληψη αυτού της προηγούμενης ?Κυριακής.

ΠΑΟΚ-Άρης μονομαχούν στην Πυλαία με διαφορετικούς όρους. Οι Θεσσαλονικείς ενισχύονται όχι μόνο με τον κόσμο, που αυτή τη φορά θα είναι… αποκλειστικά δικός τους, αλλά και με τους Δημήτρη Χαριτόπουλο και Έντι Σιναντίνοβιτς, που αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν τη ρακέτα και τα γκαρντ αντίστοιχα. Στον αντίποδα, οι νικητές της περασμένης εβδομάδας πέρα από την έλλειψη των φιλάθλων τους θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Τόρεϊ Τόμας.

Ο Πανιώνιος με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται την ΑΕΚ των μεγάλων βλέψεων. Κρις Χουγκάζ, που διαδέχτηκε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της ομάδας, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Λουκ Χάνκοκ και Χρήστο Ταπούτο. Στον αντίποδα θα λείψει ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Κόροιβος ψάχνοντας ρεβάνς για την ήττα του μετά από δύο παρατάσεις στον πρώτο γύρο φιλοξενεί τα Τρίκαλα. Ο Πανελευσινιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά από περίπου δύο μήνες απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών που θα παίξει χωρίς τον τραυματία Νίκο Αργυρόπουλο.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να προστίθεται στις γνωστές απουσίες των Παπαπέτρου-Αγραβάνη αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Νέα Κηφισιά, μοναδική ομάδα που τον έχει κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα, με τον γκαρντ Τάι Άμποτ να παίρνει τη θέση του σέντερ Κόρι Ρέμεκουν. Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Νίκο Παππά αλλά με τον Γκάνι Λαουάλ να κάνει ντεμπούτο αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

Πριν από όλα τα ματς θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 17χρονου παιδιού από την Ελευσίνα που έχασε τη ζωή του παίζοντας μπάσκετ την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική

Σάββατο 7/2

17:00 ΚΑΟΔ-Ρέθυμνο (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Τρίκαλα (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Πανελευσινιακός-Απόλλων Πατρών (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 Πανιώνιος-ΑΕΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

17:00 ΠΑΟΚ-Άρης (Novasports 3)

Κυριακή 8/2

12:30 Ολυμπιακός-Νέα Κηφισιά (ΟΤΕ Sport 3)

Δευτέρα 9/2

17:00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News