default-image

Το μήνυμα Ντελ Πιέρο στον Μπερλουσκόνι

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα Ντελ Πιέρο στον Μπερλουσκόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο προέβλεψε νίκη της Γιουβέντους στο ντέρμπι με τη Μίλαν ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να τον πάρει στους "ροσονέρι" το... 1992!

"Στον Μπερλουσκόνι να πω ότι τώρα είμαι ελεύθερος, εάν με θέλει είμαι ακόμα εδώ", δήλωσε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport", και συμπλήρωσε:

"Ο Μπερλουσκόνι με ήθελε στη Μίλαν το 1992, πριν από το πέρασμά μου στη Γιούβε. Θα έκανα ωραίο δίδυμο με τον Φαν Μπάστερν. Πέρα από τα αστεία που λέμε, θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος από την εκτίμησή του. Προβλέπω νίκη της Γιουβέντους με 2-1 στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Μίλαν".

Στην ίδια συνέντευξη, ο "Πιντουρίκιο" μίλησε επίσης για τις παλιές αναμετρήσεις των Τορινέζων με τους Μιλανέζους: "Η Μίλαν του Σάκι ήταν αναφορά για όλους. Όλοι είχαν επίγνωση πως εκείνη η Μίλαν είχε αλλάξει το ποδόσφαιρο. Η ομάδα ήταν πολύ οργανωμένη και είχε μία εκπληκτική δύναμη.

Μεταξύ των δύο ομάδων υπήρχε μία αντιπαλότητα όπως αυτή μεταξύ του Φέντερερ και του Ναδάλ στο τένις. Υπήρχε θέληση για τη νίκη αλλά υπήρχε πάντα μεγάλος και αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ δύο πρωταθλητριών".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News