default-image

Αναστόπουλος: «Έτοιμοι με στόχο να κερδίσουμε»

Ποδόσφαιρο
Αναστόπουλος: «Έτοιμοι με στόχο να κερδίσουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρος για την ομάδα του παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, δήλωσε ότι η ομάδα του, που προέρχεται από το υπέρ της 3-1 επί του ΠΑΟΚ, θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα της και θα παραταχθεί στο γήπεδο με στόχο τη νίκη.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα, και από πλευράς ψυχολογίας και από πλευράς βαθμολογίας. Εμείς όμως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι από όλες τις πλευρές με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του 57χρονου τεχνικού που στη συνέχεια τόνισε ότι δεν είναι μάγος, απλά έχει καλή επικοινωνία με τους παίκτες του.

«Ένας προπονητής, οποιοσδήποτε προπονητής, όχι μόνο εγώ, δεν είναι ούτε μάγος ούτε φακίρης. Απλά πιστεύω ότι ο κάθε προπονητής πρέπει να αγγίζει τον παίκτη και να έχει επικοινωνία μαζί του. Αν δεν το κάνει, τότε ό,τι και να πει σε έναν ποδοσφαιριστή, είτε για θέματα τακτικής είτε για οτιδήποτε άλλο, δε θα πιάσει τόπο. Εδώ στον ΟΦΗ, το μέλημά μου είναι αυτό, και το έχω καταφέρει. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με τους παίκτες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News