default-image

Από το Παγκρήτιο τα εισιτήρια του ντέρμπι

Αθλητισμός
Από το Παγκρήτιο τα εισιτήρια του ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εργοτέλης για τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, με την γενική τιμή εισόδου να ορίζεται στα 15 ευρώ.

Η διάθεση θα γίνεται μόνο στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ δόθηκαν οδηγίες για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά: «Εν όψει του αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Super League με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο το Σάββατο 7/2/2015 στις 17:15, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

Τα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία μόνο την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 7/2/15 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 19, 20 και για εκείνους της φιλοξενούμενης ομάδας στις Θύρες 11 και 12.

Λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν στο στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου, η Θύρα 2 θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 2 θα έχουν το δικαίωμα, για την παρακολούθηση του αγώνα με τον ΟΦΗ, να επιλέξουν μία εκ των Θυρών 19 ή 20.

Την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 7/2/15, η διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου θα ξεκινήσει στις 10:00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News