default-image

Αλαφούζος: «Εύχομαι τα πρωταθλήματα να μην είναι κάλπικα»

Ποδόσφαιρο
Αλαφούζος: «Εύχομαι τα πρωταθλήματα να μην είναι κάλπικα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Γιάννη Αλαφούζο να επισημαίνει κατά την άφιξή του στην εκδήλωση ότι επιθυμεί «καθαρά» πρωταθλήματα.

Μία ατάκα και μόνο είχε να πει ο Γιάννης Αλαφούζος όταν έφτασε στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. «Εύχομαι τα πρωταθλήματα να μην είναι κάλπικα» αρκέστηκε να πει, ενώ όταν ρωτήθηκε για το θέμα του γηπέδου ήταν κατηγορηματικός: «Θα μείνουμε εδώ» τόνισε εννοώντας το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αισιόδοξος σχετικά με την πορεία της ομάδας ήταν ο Τάσος Λαγός, ο οποίος δήλωσε πως η διαφορά των 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό είναι μεν μεγάλη, αλλά αν η ομάδα συνεχίσει με νίκες, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.

«Καταλαβαίνουν το μεγαλείο της ομάδας όσοι βρίσκονται κοντά της. Τα 107 χρόνια γεμάτα επιτυχίες τα λένε όλα. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, είμαστε στο -8 και δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μια διαφορά που μπορούμε να την καλύψουμε αρκεί να κερδίζουμε τα ματς από εδώ και πέρα» τόνισε ο νεαρός μέσος, ενώ ανάλογη ήταν και η θέση του Ντάνιελ Πράνιτς:

«Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και συνεπώς πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να παίξουμε καλύτερο από ότι τελευταία ματς. Πρέπει να πάρουμε νίκες για να τερματίσουμε τουλάχιστον στην 2η θέση. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουν την διαφορά με Ολυμπιακό κι ελπίζουμε στην Λεωφόρο να τον πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο. Αν η διαφορά είναι 3 ή 5 βαθμούς τότε θα έχουμε καλή ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Ως τότε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό ό,τι καλύτερο και να κερδίσουμε τίτλο για τους οπαδούς μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News