Αθλητισμός

Απολογήθηκε και περιμένει ο Εργοτέλης

Απολογήθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ  Λίγκας ο Εργοτέλης για τα φερόμενα χειραγωγημένα του ματς.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης υποστήριξε ότι ουδεμία σχέση έχει με τις κατηγορίες και πλέον περιμένει την απόφαση της Επιτροπής. Μαζί με την κρητική ομάδα απολογήθηκε και η Βέροια, ενώ επόμενη ΠΑΕ που κλήθηκε σε απολογία είναι ο Πανθρακικός. ''Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 12/02/2015 και ώρα 13:00) την παρακάτω  ΠΑΕ: Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:  διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 4/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»''.

Η υπόθεση του ΟΦΗ από την άλλη πλευρά δε συζητήθηκε. Από εκεί και πέρα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Βέροια: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

*Η υπόθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναβλήθηκε.

Σχόλια