default-image

Μαρινάκης: «Να τα δώσετε όλα αυτό το μήνα»

Ποδόσφαιρο
Μαρινάκης: «Να τα δώσετε όλα αυτό το μήνα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Ολυμπιακού στο Ρέντη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέκεται στο οικογενειακό κλίμα και να ζητά από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που φέρνει ο Φεβρουάριος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, υγεία, επιτυχίες και ό,τι ο καθένας από εσάς επιθυμεί, να το βρει το 2015. Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί βρισκόμαστε για άλλη μια φορά ψηλά στη βαθμολογία, μετά από ένα διάστημα στο οποίο, δεν ήμασταν και στα καλύτερα μας. Αλλά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί έχω ακολουθήσει την ομάδα τους τελευταίους μήνες και έχω δει ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα σε αυτή την ομάδα.

Ο Φεβρουάριος είναι, όπως όλοι ξέρουμε, ο πιο κρίσιμος μήνας. Έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια και για το πρωτάθλημα, για το Κύπελλο αλλά και για την Ευρώπη. Θα ήθελα από όλους σας, ειδικά αυτό το μήνα, να τα δώσετε όλα, να είστε συγκεντρωμένοι και με πίστη να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αισθανόμαστε όλοι ενωμένοι, αισθανόμαστε ο ένας κοντά με τον άλλον. Είμαστε εκεί για οτιδήποτε συμβεί, να στηρίξουμε όλους εσάς και ξέρετε πολύ καλά, ότι εγώ αλλά και η Διοίκηση, σας εμπιστευόμαστε, πρώτα τον προπονητή μας και μετά όλους τους παίκτες. Και πιστεύω ότι, αν συνεχίσουμε όπως τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το ξέρετε πολύ καλά ότι και ποιότητα και ταλέντο έχετε και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Είμαστε λοιπόν υπερήφανοι, για αυτήν την οικογένεια. Εγώ αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος για τις ημέρες που έρχονται. Θέλω να σας ευχηθώ και πάλι ό,τι καλύτερο για το 2015 και πιστεύω ότι σύντομα, θα επαναλάβουμε με επιτυχία τις διακρίσεις που όλοι θέλουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Καλό 2015 και ό,τι επιθυμείτε».

Στους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Σιόβα και Αλμπέρτο Μποτία έτυχε το φλουρί, με το ποσό που τους αναλογεί να ανέρχεται στα 5.000 ευρώ. Ωστόσο, αμφότεροι θα δωρίσουν τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ από το προσωπικό τα φλουριά έτυχαν στο φροντιστή Δημήτρη Καραπιπέρη και το φυσικοθεραπευτή Νίκο Κουλόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News