default-image

Με τον Αναστασιάδη στον πάγκο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Με τον Αναστασιάδη στον πάγκο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Άγγελος Αναστασιάδης τουλάχιστον μέχρι το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραμείνει προπονητής του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, ώστε να καθοδηγήσει την ομάδα στο ντέρμπι της Κυριακής (08/02, 19:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός του "δικεφάλου του βορρά" είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση των διοικούντων τον σύλλογο μετά από τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ και την ήττα - στραπάτσο, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, απέφυγε τις άμεσες αποφάσεις.

Ο Αναστασιάδης βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (05/02) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι.

Ακολούθως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον, χωρίς να αποκλείεται η μη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Σε περίπτωση, πάντως, που αποφασιστεί το "διαζύγιο" με τον Αναστασιάδη, τα επικρατέστερα ονόματα αυτήν τη στιγμή για τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού είναι αυτά του Βλάνταν Ίβιτς και του Γιώργου Γεωργιάδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News