Αθλητισμός

Έτοιμος με Ολυμπιακό ο Κλάους

 Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κρίση μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, που τον έφερε σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ωστόσο, είναι πολύ κοντά και ένα κρίσιμο ματς. Αυτό κόντρα στους Πειραιώτες την Κυριακή (8/2, 19:30) και η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε σήμερα το πρωί.


Ο Στέφανος Αναστασιάδης, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τους Κρητικούς, λόγω σύσπασης στον δικέφαλο, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα το οποίο έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που επίσης δεν έπαιξε την Τετάρτη, λόγω εξόστωσης στο το πρώτο μετατάρσιο του ποδιού έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης με τις ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών να έχουν υποχωρήσει και φαίνεται ότι πλησιάζει η επιστροφή του στις προπονήσεις.

Καλά είναι τα νέα για τον Χέντβιγκες Μαντούρο. Επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινοβραδινές πληροφορίες, καθώς τραυματίστηκε στους συνδέσμους, έχει ήδη ξεκινήσει αγωγή, ενώ θα του τοποθετηθεί για 4-5 εβδομάδες ειδικός νάρθηκας προκειμένου να σταθεροποθηθεί ο αγκώνας του και 2-3 εβδομάδες αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσει τρέξιμο.

Το πρόγραμμα του Αγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Τετάρτης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες.

Την Παρασκευή (06.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Σχόλια