default-image

Εκτός Α2 μπάσκετ ο Ηλυσιακός

Μπάσκετ
Εκτός Α2 μπάσκετ ο Ηλυσιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eίναι πλέον και τυπικό. Ο Ηλυσιακός τέθηκε εκτός Α2 δηλώνοντας την απόσυρσή του από το πρωτάθλημα. H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδινε νέα διορία στον Ηλυσιακό και μετά την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής και την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής η αποβολή από το πρωτάθλημα ήταν δεδομένη.

Η ομάδα των Ιλισίων ήταν ούτως ή άλλως ουραγός και με μόλις μία νίκη. Μένει να φανεί τι θα γίνει με τους παίκτες της ομάδας, καθώς βάσει κανονισμών δεν μπορούν να μεταγραφούν σε άλλη ελληνική ομάδα μετά τις 31/12/2014.

Να σημειωθεί ότι ο Ηλυσιακός ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο για τη 15η αγωνιστική της Α2, αλλά από τη στιγμή που η αθηναϊκή ομάδα αποσύρθηκε, η αναμέτρηση κατακυρώνεται υπέρ της κρητικής ομάδας με σκορ 20-0 α.α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Μετά την 162/4-02-2015 δήλωση του Σωματείου ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ότι αποσύρεται από το Πρωτάθλημα της Α2' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20-0. Τα αποτελέσματα των αγώνων που έχει δώσει μέχρι τώρα δεν λαμβάνονται υπόψη, ματαιώνονται και κατακυρώνονται με σκορ 20-0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων του Ηλυσιακού ΑΟ, στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News