default-image

Αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγή επίκειται στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το μετοχικό κεφάλαιο θα αυξηθεί από 300.000 σε 1,5 εκατ. ευρώ και τα 1,2 εκατ. ευρώ που θα μπουν θα είναι για λογαριασμό της «Ένωσης Φίλων ΑΕΚ», όπως αναφέρεται στην «Ώρα για Σπορ».

Πρόκειται για ένα σωματείο την ίδρυση του οποίου έχουν υπογράψει παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς κ.α.) και άλλοι επιφανείς φίλοι της ομάδας από τον επιχειρηματικό, τον καλλιτεχνικό και το δημοσιογραφικό κόσμο. Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του σωματείου είχε οριστεί η διευθύντρια επικοινωνίας και αναπληρωματική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, ενώ μέλη οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Πανταζής, Γιώργος Σκρέκης και Στέργιος Γαντζούλας.

Είναι σαφές πως το σωματείο αυτό βρίσκεται υπό τη σκέπη του αφεντικού της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, και στόχο έχει μακροπρόθεσμα να μετατρέψει την ΑΕΚ σε σύλλογο που θα στηρίζεται στη λαϊκή του βάση. Το προσεχές διάστημα θα γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά για τη σύνθεση και τους στόχους της «Ένωσης Φίλων ΑΕΚ», που όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News