default-image

Προπηλακίστηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Προπηλακίστηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οργή του κόσμου του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτήν στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ήταν τεράστια με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν αρκετά με τους 250 οπαδούς που υποδέχθηκαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το σύνθημα: "Νάτοι, νατοι, οι πρωταθλητές..."

Προπηλακισμός διοίκησης

Από πλευράς διοίκησης στην Τούμπα βρέθηκε μόνο ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο "σβούρας" έγινε δέκτης άγριων αποδοκιμασιών και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών της ασφάλειας της ΠΑΕ, προκειμένου να αποφευχθούν τα πολύ χειρότερα, αφού ορισμένοι κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς το πρόσωπό του. Ωστόσο, όπως έγινε αντιληπτό από τις αντιδράσεις του κόσμου ο Κωνσταντινίδης "την πλήρωσε" γιατί δεν ήταν εκεί ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος είναι πλέον ο νούμερο ένα στόχος των οπαδών του ΠΑΟΚ. "Θέλουμε τον Βρύζα και τον Αναστασιάδη, όχι εσένα!" του φώναζαν καθώς οι σεκιούριτι τον συνόδευαν κυριολεκτικά σηκωτό προς το αυτοκίνητό του.

Βαριές βρισιές για Βρύζα

Όπως αναφέραμε ο Ζήσης Βρύζας ήταν αυτός που τα άκουσε περισσότερο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί για τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, πράγματα που δύσκολα μπορούν να γραφούν. Να σημειωθεί ότι ο Βρύζας δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κρήτη, αφού είναι εκτός Θεσσαλονίκης για δουλειά της ΠΑΕ, γι' αυτό δεν έδωσε το παρών στην Τούμπα. Αυτό εξόργισε τρομερά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος που τα άκουσε ήταν ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Λαγωνίδης. Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ πέρασε από μία μίνι ανάκριση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αρκετή ώρα. Κάποιοι έλεγαν: "Τρυπάνε τον Αναστασιάδη οι παίκτες", ενώ κάποιοι άλλοι φώναζαν: "Είστε ερασιτέχνες. Κάνατε τον ΠΑΟΚ ερασιτεχνικό σωματείο". Από το... μενού δεν έλειψε φυσικά και το μεταγραφικό κομμάτι: "Είχατε λεφτά να φέρετε τον Ντέβιτς και φέρατε τον Νομπόα; Γιατί δεν φερατε κι άλλους παίκτες;". Τέλος, έγινε αναφορά και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φάνη Τζανδάρη.

Στο στόχαστρο Κατσικάς και Γλύκος

Από πλευράς παικτών άσχημη αντιμετώπιση είχαν οι Γλύκος και Κατσικάς, του οποίου το αυτοκίνητο κλωτσούσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, χρειάστηκε οι σεκιούριτι του "Δικεφάλου" να μπούνε μέσα στο αμάξι του Κατσικά, αφού ορισμένοι συνέχιζαν να το κλωτσούν! Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γλύκο, ορισμένοι τον κατηγόρησαν για αδιαφορία, ενώ τον "έκραξαν" και για την τραγική εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Βέβαια, δεν γλίτωσαν οι υπόλοιποι. Ακούστηκαν πολλά συνθήματα όπως το: "Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα", ενώ ορισμένοι αποκάλεσαν τους παίκτες "κοπρόσκυλα!"

Έκλεψαν το πορτοφόλι του Μακ

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε κι ένα σκηνικό που δεν τιμά κανέναν. Μόλις ο Ρόμπερτ Μακ μπήκε στο αυτοκίνητό του διαπίστωσε πως κάποιος του είχε κλέψει το πορτοφόλι. Αργότερα, ωστόσο, διαπιστώθηκε πως η κλοπή είχε γίνει το διάστημα που το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο εκεί και όχι την ώρα της αναμπουμπούλας. Όπως ήταν λογικό ο Σλοβάκος ήταν εξοργισμένος με το όλο σκηνικό.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News