default-image

Αναστόπουλος: «Αυτή η νίκη δίνει κουράγιο»

Ποδόσφαιρο
Αναστόπουλος: «Αυτή η νίκη δίνει κουράγιο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Αναστόπουλος υποστήριξε πως ο ΟΦΗ είχε την κατάλληλη τακτική απέναντι στον ΠΑΟΚ για αυτό και πήρε τη νίκη, που δίνει κουράγιο για τη συνέχεια:

«Ξέρετε πολύ καλά ότι επί της ουσίας 11 που ξεκίνησαν και τρεις που μπήκαν αλλαγή ίσον 14. Κάποιοι είχαν προβλήματα και ζητούσαν αλλαγή. Μόνο μία ομάδα σαν τον ΟΦΗ, με το μέγεθός της μπορεί να αντεπεξέρχεται. Δεν αφήσαμε σε κανένα σημείο να μας απειλήσει ο ΠΑΟΚ. Το έκανε μόνο με στημένα, που έχει υπεροπλία», είπε αρχικά ο «Αλενατόρε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε μια εκπληκτική τακτική αναφορικά με την αμυντική λειτουργία, τα χαφ με την άμυνα ήταν πολύ κοντά, είχαμε τρομερές αλληλλοκαλύψεις και όταν παίρναμε τη μπάλα φεύγαμε στους αιφνιδιασμούς. Το μεγαλύτερο ποσοστό της επιτυχίας ανήκει στους παίκτες. Όσοι έπαιξαν έδωσαν την ψυχή τους, ότι είχαν και δεν είχαν. Αυτή η νίκη δίνει ένα κουράγιο και στο Νίκο το Μαχλά και σε άλλους ανθρώπους. Είναι κρίμα και αδικία μια τέτοια ομάδα να μη ξέρει αν θα παίξει ή δεν θα παίξει. Τέσσερα παιδιά ήταν από την Κ20 και έπαιξαν και μπάλα. Ο κόσμος τους αποθέωσε γιατί είδε μία ομάδα που είχε ψυχή και διάθεση. Όταν ήρθαμε η ομάδα είχε 17 και τώρα έχουμε 23. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος παίζουμε για να κερδίσουμε. Μη με ρωτήσει κανείς για την επόμενη μέρα. Αύριο είναι Πέμπτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News