default-image

Με αέρα πρωταθλητή στο +8 ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Με αέρα πρωταθλητή στο +8 ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός, αν και δεν εντυπωσίασε, νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο και πάει με +8 στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχοντας… αέρα πρωταθλητή.

Αφελάι στο 30' και Μήτρογλου στο 73' τα γκολ των «ερυθρολεύκων» που έφτασαν στις 14 νίκες σερί σε όλες τις διοργανώσεις μετά την ήττα από τη Μάλμε.

Μείωσε στο 82' ο Μαρσελίνιο για τους Περιστεριώτες που δια στόματος Σα Πίντο διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις του Μήτσιου στο τέλος και την ευκολία με την οποία σφύριζε φάουλ σε βάρος τους.

Με αυτό το «τρίποντο» οι Πειραιώτες συνέχισαν το σερί τους με τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο και ξέφυγαν οκτώ βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση. Από την άλλη ο Ατρόμητος έδειξε ότι θα μπορούσε να ήταν πιο ανταγωνιστικός αν είχε ρισκάρει λίγο περισσότερο ο Σα Πίντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Mέγερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Γιαννούλης, Μανιάτης (77' Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι (69' Ντοσεβί), Ντουρμάζ, Τσόρι (69' Φορτούνης), Μήτρογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κούρος, Ακουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (63' Μαρσελίνιο), Παπάζογλου (77' Ναπολεόνι), Νάστος (42' Κιβρακίδης), Μπάλλας, Ουμπίδες, Δημούτσος, Λαζαρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News