default-image

Αποφασίζουν για Άγγελο - Συλλαλητήριο στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Αποφασίζουν για Άγγελο - Συλλαλητήριο στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεση, τουλάχιστον ως προς τις διαρροές στο Τύπο, ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην παραίτηση που έθεσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Όπως τόνιζαν… κύκλοι της ΠΑΕ «η διοίκηση δεν θα πάρει απόφαση εν θερμώ» στο συγκεκριμένο θέμα, συμπληρώνοντας ότι «κατανοεί την κίνηση του Άγγελου Αναστασιάδη, αναγνωρίζοντας ότι έχει μερίδιο ευθύνη για την κακή εικόνα του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον ΟΦΗ».

Από αυτήν την τοποθέτηση το μόνο που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι ο Αναστασιάδης δεν αποτελεί ήδη παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ευθύνες του καταλογίζονται, αλλά η όποια απόφαση θα ληφθεί σε κλίμα της μεγαλύτερης δυνατής ηρεμίας.

Εντωμεταξύ, λίγο μετά την ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ, μέλη της Θύρας 4 και του Σ.Φ. Νεάπολης ξεκίνησαν για την Τούμπα, ώστε να οργανώσουν εκεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Κάλεσαν, μάλιστα, όσους θέλουν να τους ακολουθήσουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ώστε να διαμαρτυρηθούν για την τραγική εικόνα της ομάδας τους στο ματς με τον ΟΦΗ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται γύρω στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου οι παίκτες έχουν τα αυτοκίνητά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News