default-image

Τρελαίνει κόσμο ο ΟΦΗ, 3-1 τον ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Τρελαίνει κόσμο ο ΟΦΗ, 3-1 τον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έχει τρελάνει... όλο τον κόσμο και τους νόμους της φυσικής και της ψυχολογίας!

Ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων, που κάθε μέρα δίνει μάχη για να μείνει ζωντανός, μπαίνει στο γήπεδο και τρώει σίδερα! Αυτό έκανε και σήμερα στο "Γεντί Κουλέ", θυμίζοντας παλιές καλές εποχές και επικρατώντας με 3-1 του δεύτερου της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί για τον ΟΦΗ, με τον Κουτσιανικούλη σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του ΟΦΗ, να βγάζει εκπληκτική πάσα στον Τζόρτζ και εκείνος με ατομική ενέργεια να κάνει το 1-0.

Στο 33' σε μία φαρμακερή αντεπίθεση, ο Τζορτζ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ρικάρντο Κόστα. Σωστά ο διαιτητής Κομίνης έδειξε το πέναλτι, με τον Λαμπρόπουλο να ευστοχεί και να κάνει το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από λάθος του Λαμπρόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο κι εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας 2-1. Ακολούθησε ένα διάστημα πίεσης από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΟΦΗ όχι μόνο άντεξε, αλλά έφτασε και στο τρίτο γκολ.

Στο 82' με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, ο Κουτσιανικούλης πλάσαρε τον Γλύκο και έγραψε το τελικό 3-1, ενώ δέχτηκε στη συνέχεια και κίτρινη κάρτα, βγάζοντας την φανέλα στον πανηγυρισμό του...

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μακρής, Κάλαιτζιτς, Ροβίθης (67' Μερεμπασβίλι), Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Τζορτζ (70' Μαραθιανός).

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (59' Κίτσιου), Σκόνδρας, Ρ. Κόστα, Κατσικάς, Νομπόα, Γκολάσα (82' Κουλούρης), Μαντούρο (45' Τζανδάρης), Περέιρα, Μακ, Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News