Αθλητισμός

«Πόρτα» στον Πουλίδο το CAS!

Το CAS δικαίωσε την Τίγκρες στη διαμάχη με τον Πουλίδο και πλέον ο Μεξικανός είναι… στον αέρα αφού δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να παίξει στον Λεβαδειακό ή αν θα πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Από τις 29 Ιανουαρίου είχε πάρει την απόφασή του το CAS, ωστόσο, δεν είχε γίνει γνωστό το αν δικαιώθηκε ο Πουλίδο ή ο μεξικάνικος σύλλογος. Σε κάθε περίπτωση, το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που είχε κάνει ο Άλαν Πουλίδο και δικαίωσε την Τίγκερ, όπως δημοσιοποιήθηκε σε μακροσκελές έγγραφο του CAS. Συνεπώς, πλέον ο Πουλίδο θα πρέπει να περιμένει για τις επόμενες κινήσεις του από τους δικηγόρους του οι οποίοι και θα εξετάσουν το θέμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πουλίδο θα περιμένει να δει αν υπάρχει… παράθυρο από την πλευρά της FIFA, έτσι ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί στον Λεβαδειακό ή σε άλλη ομάδα το προσεχές διάστημα. Η πρώτη απόφαση του CAS πάντως δεν είναι ενθαρρυντική ούτε για τον Μεξικανό ούτε για Βοιωτούς και «ερυθρόλευκους» που ενδιαφέρονται «ζεστά» για το θέμα.

Σχόλια