Αθλητισμός

Σε απολογία ΟΦΗ και Εργοτέλης

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθούν την Πέμπτη ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης.

Ο ΟΦΗ θα απολογηθεί για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ο Εργοτέλης θα απολογηθεί μετά την ποδοσφαιρική δίωξη που του άσκησε ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ. Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΟΦΗ διότι: «Βάσει των αναφερομένων στο υπ' αριθ. πρωτ. 1041/29-1-2015 έγγραφο της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το οποίο κοινοποιείται στην Επιτροπή μας και σας το κοινοποιούμε συνημμένο στην παρούσα,  καλείστε ενώπιόν μας την Πέμπτη 5-2-2015 και ώρα 13:00,  συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία ως υπαίτιοι  για την μη τέλεση του αγώνα της ομάδας σας, ο οποίος είχε ορισθεί να τελεστεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την 1-2-2015 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ήτοι για πειθαρχικές παραβάσεις που προβλέπονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τα άρθρα 17 παρ. 2 και 21 παρ. 3, 4 και 10 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Ο».

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη». Ανάλογη κλήση της Σούπερ Λίγκας υπάρχει και για τη Βέροια.

Από εκεί και πέρα, οι ΠΑΕ Βέροια, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ καλούνται να απολογηθούν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Σχόλια