default-image

Αύριο η κλήρωση των ομίλων της Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Αύριο η κλήρωση των ομίλων της Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πολυχώρο Grand θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8 το βράδυ η κλήρωση της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ. Η ΕΠΣΗ μέσω της ανακοίνωσης προσκαλεί όλα τα σωματεία να παραστούν στη διαδικασία.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη περίοδο δε θα τεθούν πάλι αντιμέτωπες αλλά θα αντιμετωπίσουν μόνο τις ομάδες του άλλου ομίλου. Η δεύτερη περίοδος θα έχει διάρκεια 10 αγωνιστικών, ενώ προβλέπονται πλέι οφ για τον τίτλο (αν η πρώτη ομάδα δεν πιάσει το όριο +6) αλλά και πλέι άουτ για τον υποβιβασμό.

Όσον αφορά τη συγκρότηση των ομίλων και τις βαθμολογίες, στον όμιλο ανόδου θα συμμετέχουν: ΠΟΑ (7), Ρούβας (7), Μινωική (5), Δόξα Γαλιάς (4), ΑΟΤ (1), Αλμυρός (1), Ρωμανός (1), Αστέρας Μυρτιάς (0), Ζαρός (0) και ΠΑΝΟΜ (0). Όσον αφορά τον όμιλο ανόδου, στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες: ΕΓΟΗ (7), ΟΦΑ (7), Κόροιβος (5), Αγ. Βαρβάρα (5), Μοίρες (4), Ασίτες (2), ΑΕΚ (2), ΑΕ Ηρακλής/Θέρισος (1), Ανάληψη (0) αλλά και ο Πατούχας.

Για τη συμμετοχή του Πατούχα, η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ απευθύνθηκε στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ σχετικά με το αν μπορεί να συμμετέχει ή όχι στη δεύτερη περίοδο. Η απάντηση της νομικής υπηρεσίας είναι ότι πρέπει να συμπεριληφθεί, παρότι έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, καθώς πρόκειται για δεύτερη περίοδο και όχι για νέα διοργάνωση. Αυτή η εξέλιξη ευνοεί τις ομάδες του 1ου Ομίλου, που θα πάρουν άνευ αγώνα έξι βαθμούς στα παιχνίδια που θα έχουν στο πρόγραμμά τους τον Πατούχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News