Αθλητισμός

1ος Δρόμος Υγείας 4.000 μέτρων Love Run στο φρούριο Κούλε

Με σύνθημα "Αγαπάμε να τρέχουμε-Αγαπάμε να προσφέρουμε" ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του πρώτου δρόμου Υγείας 4.000 μ. που θα διεξαχθεί στο λιμενοβραχίονα του ενετικού φρουρίου Κούλε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 12:00, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το Love Run είναι μια διοργάνωση ελεύθερου τρεξίματος χωρίς χρονομέτρηση σε ζευγάρια που τους ενώνει δεσμός αγάπης μεταφορικά και κυριολεκτικά (ζευγάρια, φίλοι. γονείς με παιδιά). Είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος αλλά παράλληλα μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η ιδιαιτερότητα του Love Run είναι ότι δρομείς τρέχουν σε ζευγάρια δεμένοι με το "κόκκινο νήμα της μοίρας". Ο μύθος λέει ότι «ένα αόρατο κόκκινο νήμα συνδέει αυτούς που είναι γραφτό να συναντηθούν, ανεξαρτήτως χρόνου, τόπου ή περίστασης. Το μαγικό αυτό νήμα μπορεί να τεντωθεί, να μπερδευτεί αλλά ποτέ δε σπάει».

Μπορείτε λοιπόν να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή για την Αγάπη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σύντροφό σας, το φίλο/η σας, το παιδί σας και να νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα χαράς και προσφοράς τρέχοντας ή ακόμη και περπατώντας σε μια μοναδική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν T-shirts της διοργάνωσης, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Η Ζωοδόχος Πηγή". Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο www.loverun.gr.

Σχόλια