Αθλητισμός

Η διπλή προπόνηση φέρνει το "διαζύγιο"

Πολύ σύντομη αναμένεται ν' αποδειχθεί η θητεία του Σάμουελ Ετό στη Σαμπντόρια, αφού λίγες μέρες μετά τη συμφωνία του με τον ιταλικό σύλλογο, ο Καμερουνέζος επιθετικός βρίσκεται στην… πόρτα της εξόδου, ύστερα από το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Ο έμπειρος στράικερ έκανε ντεμπούτο την Κυριακή στον διασυρμό της ομάδας της Γένοβας με 5-1 από την Τορίνο. Έξαλλος ο Μιχάιλοβιτς ανακοίνωσε ότι αυτήν την εβδομάδα θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις ως τιμωρία για την εικόνα που είχαν στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Όλα πήγαιναν καλά στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, μόνο που ο Ετό, με βάση τα ρεπορτάζ, «στράβωσε» όταν άκουσε για τις διπλές προπονήσεις. Ο Μιχάιλοβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές μόλις τελείωσε η πρωινή προπόνηση αναλύοντάς τους και τα λάθη που έκαναν στο τελευταίο παιχνίδι και τους έδωσε ραντεβού για το απόγευμα.

Ο Ετό αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα, πήγε στο σπίτι του και αμέσως μετά αναχώρησε για το Μιλάνο ενημερώνοντας κάποιον άνθρωπο της διοίκησης ότι έχει μια υποχρέωση εκεί και δεν θα είναι στην απογευματινή προπόνηση. Δεν ενημέρωσε όμως τον Μιχάιλοβιτς, ο οποίος έγινε έξω φρενών όταν ενημερώθηκε για την απουσία του Ετό από την απογευματινή προπόνηση.

Το απόγευμα κάποια ιταλικά ΜΜΕ έδωσαν μια άλλη διάσταση στην υπόθεση λέγοντας πως ο Ετό ενημέρωσε τον προπονητή του πρόσωπο με πρόσωπο για την απουσία του και υπήρχε έντονο επεισόδιο. Όποια από τις δύο εκδοχές κι αν ισχύει, οι σχέσεις των δύο ανδρών έφτασαν στα άκρα.

Οι διοικούντες την ομάδα της Γένοβας έδωσαν «μάχη» για να λύσουν το ζήτημα και να τους συμφιλιώσουν προγραμματίζοντας και συνάντηση αργά χθες το βράδυ, αλλά οι πληροφορίες έλεγαν πως δεν θα πετύχουν κάτι. Αν δεν τα βρουν τελικά, είναι πολύ πιθανό η συνεργασία με τον Ετό να ολοκληρωθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση ο 34χρονος επιθετικός δεν θα μπορεί να υπογράψει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα ως το καλοκαίρι.

Σχόλια