default-image

Παγκόσμια αναγνώριση για Χαλκιαδάκη, Μηλάκη

Σπορ
Παγκόσμια αναγνώριση για Χαλκιαδάκη, Μηλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του σωματείου «Τάλως» ΑμΕΑ  γράφτηκε αυτή την εβδομάδα.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας UCI επέλεξε ανάμεσα στους αθλητές και αθλήτριες απ όλο τον κόσμο που θα πάρουν μέρος στο World Training Camp στο Aigle της Ελβετίας και δυο παιδιά του συλλόγου του Ηρακλείου!

Οι Αθλήτριες του σωματείου ΑμεΑ ¨ΤΑΛΩΣ¨ και της Εθνικής μας ομάδας Χαλκιαδάκη Αδαμαντία και Μηλάκη Ηρώ είναι στους εκλεκτούς που θα προπονηθούν για δυο εβδομάδες (2 -15 Μαρτίου 2015) στην έδρα της παγκόσμιας ομοσπονδίας όπου είναι και το προπονητικό της κέντρο στο Aigle της Ελβετίας .

Η πρόσκληση αυτή αποτελεί τεράστια τιμή και αναγνώριση της αξίας και της προόδου των Ελληνίδων αθλητριών, καθώς μόλις 20 γυναίκες και άνδρες από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως κατηγορίας αναπηρίας θα έχουν αυτή την ευκαιρία.

Οι συνεχείς επιτυχίες και η συνέπεια στην εξέλιξη και παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το κέντρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας που αναγνωρίζει αυτές τις επιτυχίες και τις επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο.

Σε αυτές τις δυο εβδομάδες οι αθλήτριές μας και ο προπονητής τους και ομοσπονδιακός προπονητής Βαρβεράκης Γιώργος, θα προπονηθούν με τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο και θα διδαχθούν τα μυστικά και τις τεχνικές του αθλήματος από ειδική ομάδα επιστημόνων.

¨Είναι μια τεράστια ευκαιρία για μας, να ανοίξουμε κι άλλο τους ορίζοντές μας και να πάμε το άθλημα στην Ελλάδα σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Οι κόποι, οι επιτυχίες και η πρόοδός μας επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια εμπειρία ζωής που θα αποτελέσει μια παρακαταθήκη και επένδυση για το μέλλον".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News