default-image

Με λιγότερες ομάδες το νέο πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Με λιγότερες ομάδες το νέο πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου έδωσε το παρών ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, που μίλησε για το νέο προπονητή της Εθνικής, αλλά και τις σκέψεις του για τον αριθμό των ομάδων της Superleague.

Αρχικά είπε: ''Ζήτησα από τον Γιώργο Καραγκούνη να μου παραδώσει πρόσθετα στοιχεία για τους υποψήφιους προπονητές οι οποίοι μπορεί να είναι και πέραν αυτών που γράφτηκαν στον Τύπο Παράλληλα του ζήτησα να συμπεριλάβει και το οικονομικό σκέλος κάθε μιας υποψηφιότητας, ώστε μετά από δέκα ημέρες ευελπιστώ στις 10- 11Φεβρουαρίου να λάβουμε την απόφαση για το νέο προπονητή''.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αλλαγές που θα γίνουν: ''Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει φαινόμενα αποχώρησης ομάδων από τα πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι στη ΓΣ της Ομοσπονδίας θα λάβουμε αποφάσεις με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε λιγότερες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα κάτω από 14  ,καθώς περιμένομε τις προτάσεις όλων των εμπλεκόμενων, και μετά  θα αποφασίσουμε στη Γενική Συνέλευση''.

Για τη διαιτησία: ''Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν  την κριτική πριν δουν αποτελέσματα, αφού πριν δούν κάν το διαιτητή ενός αγώνα εκδίδουν ανακοινώσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν οδηγούμαστε πουθενά» Σε ερώτηση αν η αλλαγή του πρόεδρου της ΚΕΔ  θα επιφέρει αλλαγές στη σύνθεση της επιτροπής ο κ Γκιρτζίκης άφησε το θέμα ανοιχτό''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News