default-image

Συγκλονίζει ο θάνατος του 17χρονου αθλητή

Αθλητισμός
Συγκλονίζει ο θάνατος του 17χρονου αθλητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ελευσίνας, και η Ελλάδα στο σύνολό της, από το θάνατο ενός 17χρονου παιδιού την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Ο χαμός του Αναστάση Νάση βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι ο Πανελευσινιακός, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Η οικογένεια του Πανελευσινιακού βυθισμένη στο πένθος που βαραίνει ολόκληρη την πόλη της Ελευσίνας, θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου αθλητή, του Αναστάση Νάση.

Ο Αναστάσης ήταν ένα εξαίρετο αγνό παιδί, που λάτρευε την καλαθοσφαίριση και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πανελευσινιακού ενώ φέτος αγωνιζόταν στον Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας. Λιποθύμησε πάνω στο παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου «Ανδρέας Δασκαλάκης», την ώρα του αγώνα μεταξύ του Ο.Κ. Ελευσίνας και του Πήγασου Κορυδαλλού. Παρότι υπήρχε ιατρός στον αγώνα, δυστυχώς η μοίρα δεν μπορούσε να αντιστραφεί και ξεψύχησε στο δρόμο για το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανελευσινιακού συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας, μαζί με ολόκληρη την πόλη. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη θλίψη παρά μόνο δάκρυα. Θα συνοδέψουμε τον Αναστάση στον αποχωρισμό για το μακρό ταξίδι, δίπλα στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας.

Ο Πανελευσινιακός αναστέλλει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για τρεις μέρες ενώ στη μνήμη του Αναστάση Νάση θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση στο Κέντρο Αγάπης - Φιλική Φωλιά Ελευσίνας για το φιλανθρωπικό της έργο στη νεολαία της πόλης.

Αναστάση έφυγες νωρίς... Πάρε μαζί σου την αγάπη μας...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News