default-image

Αναστασίου: Δεν είμαστε σούπερ ομάδα αλλά ούτε για τα τάρταρα

Ποδόσφαιρο
Αναστασίου: Δεν είμαστε σούπερ ομάδα αλλά ούτε για τα τάρταρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως το "τριφύλλι" κράτησε το μηδέν πίσω αλλά και στο χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά. Τι είπε για την επιστροφή του Μαυρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στη Συνέντευξη Τύπου:

"Ήμουν σίγουρος για την αντίδραση που είχαμε μετά από το αποτέλεσμα της Πέμπτης, ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κάναμε πολλές και σημαντικές φάσεις. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε για άλλη μια φορά το μηδέν πίσω, βάλαμε ωραία γκολ και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, όπως τον Αγγελόπουλο και τον Νίνη, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Η ομάδα συνεχίζει, δεν γινόμαστε από την μία μέρα στην άλλη σούπερ ομάδα, αλλά ούτε ότι είμαστε για τα "τάρταρα". Το να χάσεις θα συμβεί, δεν το θες αλλά θα γίνει. Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε, ο δρόμος είναι δύσκολος, έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, δουλεύουμε, συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε πολλά σαν ομάδα".

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση: "Δεν είμαστε ομάδα επιπέδου Ρεάλ η Μπαρτσελόνα, προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο, είναι η 2η χρονιά μας, όλοι κάνουν λάθη, θα υπάρξουν και στιγμές δύσκολες, δεν είναι εύκολο απλά να πατήσεις ένα κουμπί και να μπεις μέσα να παίξεις καλά και να κερδίσεις.

Δουλεύουμε, θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, αλλά παίζουν και οι αντίπαλοι και καμιά φορά και άλλες συγκυρίες παίζουν ρόλο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά, θέλουμε στήριξη, τα παιδιά ξέρουν ότι δεν είμαστε σούπερ ομάδα, αλλά έχουν εμπιστοσύνη. Το να χτίσεις θέλει υπομονή, όλοι θέλουν να νικούν, αλλά μάλλον τότε δεν θα είχε τόσο ενδιαφέρον για σας, αν κρίνω πχ από την παρουσία σας στο ματς με τον Εργοτέλη, όπου δεν ήταν σχεδόν κανείς εδώ, ενώ όταν νικάμε έρχεστε όλοι, γιατί θέλετε και έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να γράψετε για ίντριγκες κλπ, γιατί αυτό δίνουν τα άσχημα αποτελέσματα".

Για τον Μαυρία: "Ο Χάρης υπήρχε στον σχεδιασμό το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά έφυγε μετά. Πιστεύω θα μας δώσει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού από τα άκρα, όταν θα θελήσουμε να παίξουμε διαφορετικά για να διασπάσουμε κάποιες άμυνες. Έγινε τελευταία στιγμή, είναι ένα παιδί που προέρχεται από την ακαδημία, είναι φιτ, έχει τρομερή διάθεση να βοηθήσει και θα είναι σημαντικός για το υπόλοιπο της σεζόν".

Για τον Αγγελόπουλο και την ελληνοποίηση της ομάδας: "Είναι αυτό που είχαμε πει, θέλουμε να δώσουμε χρόνο και συμμετοχή στα παιδιά, από την ακαδημία, πρέπει να πάρουν το σωστό χρόνο τη σωστή στιγμή για να μην καούν και έχουν άσχημη ψυχολογία.

Εμείς έχουμε ένα στόχο, εκτός από τα παιδιά των ακαδημιών, είναι σημαντικό οι νέοι παίκτες και αυτοί που δεν προέρχονται από τις δικές μας ακαδημίες, να βλέπουν τον Παναθηναϊκό σαν μια ομάδα όπου μπορούν να παίξουν και να εξελιχθούν, να γίνουν καλύτεροι. Αυτό δείχνει πολλά και είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να παίρνουν την απόφαση τους με γνώμονα το μέλλον του και όχι μόνο το οικονομικό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News