Αθλητισμός

Και νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ

 Σχεδόν δώδεκα ώρες μετά τη λήξη του ματς με τον Παναιτωλικό και οι παίκτες του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν και πάλι στην Τούμπα, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΟΦΗ. Βεβαίως, παραμένει αμφίβολο το αν θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κρητική ομάδα και οι οποίες οδήγησαν στο να μην γίνει ο αγώνας με τον Ατρόμητος, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (17:15) και να τον χάσει στα χαρτιά με 3-0.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έριξε το βάρος στην τακτική και ήθελε να δουλέψουν οι παίκτες του την κίνηση στο χώρο μέσα από παιχνίδι σε μικρό γήπεδο με περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στα 90? της αναμέτρησης του Σαββάτου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε θεραπεία λόγω της εξόστωσης στο πρώτο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρεί και των πόνων που είχε μετά τον αγώνα. Επίσης, ο Στέλιος Πόζογλου είχε μια σύσπαση στη μέση και προληπτικά έκανε μόνο θεραπεία. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης σε αυξημένη ένταση κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα.

Τη Δευτέρα (02/02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Σχόλια