Αθλητισμός

Κανονικά οι Καρέλης, Μπούρμπος με Πλατανιά

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου τέθηκαν τελικά οι Καρέλης, Μπούρμπος για το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο.

Ο Νίκος Καρέλης, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο στην αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη στο Κύπελλο, λόγω προβλήματος στη μέση είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά (1/2, 15:00) για την 21η αγωνιστική της Super League, όπως και ο Χρήστος Μπούρμπος που είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Αντιθέτως, είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς, που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και ο Μέντες, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αποβλήθηκε στο ματς με τους ακρίτες, αλλά και ο Μπούι που προπονείται ατομικά τις τελευταίες ημέρες. Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του και τον νεαρό, Βασίλη Αγγελόπουλο.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε το Σάββατο αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος Βασίλης.

Σχόλια