default-image

Βαθιά ανάσα για την Καλλονή, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Βαθιά ανάσα για την Καλλονή, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το γκολ του Τσαμπούρη στο 74', η Καλλονή κατάφερε να νικήσει με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον στρατηγό... άνεμο να εμποδίσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο Αστέρας παρόλα αυτά ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Σανκαρέ, Σκουρτάι και Γιαννιώτας είχαν ορισμένα εξαιρετικά σουτ, με τον Χογκ, όμως, να πέφτει και να αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο. Ειδικότερα η φάση του Σκουρτάι ήταν δείγμα της αξίας του τερματοφύλακα της Καλλονής.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με την Καλλονή να προσπαθεί να πιέσει την άμυνα του Αστέρα, όμως ο αέρας που ήταν κόντρα έκοβε τις περισσότερες ψηλές μπαλιές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, με την Καλλονή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί. Μάλιστα στο 53ο λεπτό ο Λεοζίνιο πήγε να πετύχει καταπληκτικό γκολ από μεγάλη απόσταση, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσαμπούρη να απειλήσει από απόσταση, όμως ο Κοσίτσκι με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε τελικά η Καλλονή στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε ένα φάουλ από απόσταση, ο Κοσίτσκι υπολόγισε λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το παιχνίδι τελείωσε με τον Ιγκλέσιας να παίρνει μία κεφαλιά, όμως ο Χογκ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βλάχος): Χογκ, Πιπίνης, Αναστασιάδης, Άλβες (Καλτσάς 61'), Τσαμπούρης, Κεϊτά, Αντέγιο, Μίνγκας (Γιορέντε 61'), Λεοζίνιο (Χωριανόπουλος 82'), Μανούσος, Ντελγκάδο.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτόκο (Ζησόπουλος 84'), Σανκαρέ, Γκοϊάν, Λούι, Μουνάφο, Κουρμπέλης (Μουκάμ 77'), Ρόλε, Γιαννιώτας, Σκουρτάι (Ιγκλέσιας 69'), Πάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News