default-image

Ανακοινώθηκε ο Σαντάνα από τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώθηκε ο Σαντάνα από τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Φελίπε Σαντάνα καθώς ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/1), ο Φελίπε Σαντάνα προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για λογαριασμό του Ολυμπιακού και την προοπτική να ενισχύσει το ρόστερ στις θέσεις των στόπερ, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι σε πρώτη φάση.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σάλκε με οψιόν αγοράς, ενώ ο ίδιος έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και για άλλα δύο χρόνια - πάντα με την προϋπόθεση πως οι "ερυθρόλευκοι" θα τον αγοράσουν τον Ιούνιο από τη γερμανική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στην Καστέλλα, ολοκληρώνοντας την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Λίγο νωρίτερα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς είχε ανεβάσει φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με τον παίκτη να ποζάρει δίπλα σε τρόπαια της ομάδας, προϊδεάζοντας με αυτό τον τρόπο για τις θετικές εξελίξεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φελίπε Σαντάνα".

Να σημειώσουμε πως πριν την ανακοίνωση της απόκτησης του Φελίπε Σαντάνα, ο Ολυμπιακός είχε κάνει γνωστό πως έλυσε την συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές Γκαετάν Μπονγκ και Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News