Αθλητισμός

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορέσει ξανά ο Χάρης Μαυρίας καθώς υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού κινήθηκαν αστραπιαία και με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να πετύχουν το deal κι εν τέλει κατάφεραν να ντύσουν ξανά στα πράσινα τον νεαρό άσο, ως δανεικό, μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πέραν όμως των κινήσεων της ΠΑΕ, μεγάλο ρόλο σε αυτή την μεταγραφή έπαιξε και η θέληση του ίδιου του παίκτη. Η θέληση δηλαδή του διεθνούς μεσοεπιθετικού που αποτυπώνεται στο γεγονός πως αρνήθηκε καλύτερες οικονομικά προτάσεις (για τις οποίες είχε και… εισιτήρια ανά χείρας) για να γυρίσει στην Ελλάδα και στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Μαυρίας, λοιπόν, αναμένεται στην χώρα μας το Σάββατο και το απόγευμα θα πέσουν οι υπογραφές και να κλείσει οριστικά η «επιστροφή».

Και μέσω αυτής της κίνησης (όπως κι εκείνης του Καλτσά) φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση του Παναθηναϊκού να «χτίσει» για το μέλλον, να δελεάσει με το πρότζεκτ του (κόντρα στα χρήματα άλλων συλλόγων) νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που μέσω του τριφυλλιού θα μπορέσουν να αναδειχθούν και να κάνουν την καριέρα που ονειρεύονται!

Σχόλια