default-image

Αναβολή για Εργοτέλη και Ακαδημία Ρεθύμνου

Μπάσκετ
Αναβολή για Εργοτέλη και Ακαδημία Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα γίνουν αυτή την εβδομάδα οι αγώνες του Εργοτέλη και της ακαδημίας Ρεθύμνου με Ιωνικό και Κρόνο αντίστοιχα, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ αναβάλλονται οι δύο αναμετρήσεις της Γ' Εθνικής, καθώς ο δυνατός αέρας δε θα επιτρέψει τον απόπλου από τον Πειραιά για Ηράκλειο.

Αναλυτικά:«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την απαγόρευση απόπλου από το Λιμεναρχείο, οι αγώνες Ιωνικός ΑΣ ΝΦ - ΓΣ Εργοτέλης και ΓΣ Κρόνος ΑΓ. Δημ. - Ακαδημία Καλ. Ρεθ., για την 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 01/02/2015 και ώρας 17.00, αναβάλλονται καθότι τα Σωματεία ΓΣ Εργοτέλης και Ακαδημία Καλ. Ρεθ. δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Ο αγώνας ΓΣ Κορωπίου-Αιγάλεω ΑΟ για τη 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) της 1/2/2015 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών πλην των μελών της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής».

Να τονιστεί, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αναβληθούν και οι υπόλοιποι αγώνες των Κρητικών ομάδων, λόγω των προβλημάτων με τα ταξίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News