Αθλητισμός

Βόκολος: "Δεν έχει καταλάβει σε ποια ομάδα είστε"

Σκληραίνει τη στάση της η διοίκηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην ομάδα. Ο αποκλεισμός από την Ξάνθη στο Κύπελλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και φέρνει κατ' αρχήν προειδοποιητικά μηνύματα και εν συνεχεία… εξελίξεις.

Πριν την προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη παρουσία των Γιάννη Αλαφούζου, Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα, Βόκολου, Γιάννη Αναστασίου και Δημήτρη Σαραβάκου για να αναζητηθούν τα αίτια της ήττας. Κι όπως φάνηκε, οι ευθύνες βαραίνουν κυρίως τους παίκτες. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στους παίκτες με σκληρά λόγια.

«Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο κι έχω διαπιστώσει ότι ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για αυτή την ομάδα. Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα. Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν πού παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα», τόνισε αρχικά.

«Επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μη νομίζετε πως η χρονιά τελείωσε. Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας κι αυτοί π[ου μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιπο να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες», πρόσθεσε.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα αποτελέσει περίοδο κρίσης για πολλούς και πολλά μέσα στην ομάδα…

Σχόλια