Αθλητισμός

Αποκάλυψη Σιμεόνε τζούνιορ για... Ίντερ

Η Ίντερ θα είναι μάλλον ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ντιέγκο Σιμεόνε, σύμφωνα με τον γιο του, Τζιοβάνι. Ο «Ελ Τσολίτο», όπως τον αποκαλούν στην Ιταλία, ανέφερε ότι ο πατέρας του έχει πάντα στην καρδιά του τους «νερατζούρι» και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο τους, όταν φύγει από την Ατλέτικο.

«Ο πατέρας μου μπορεί γυρίσει στην Ιταλία για την Ίντερ όταν αποχωρήσει από την Ατλέτικο. Αγαπάει πολύ το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή, είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη, αλλά είναι "δεμένος" με όλες τις προηγούμενες ομάδες του», ήταν τα λόγια του 19χρονου Αργεντινού.

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ ως επιθετικός, ενώ είναι και διεθνής με την Κ20 της Αργεντινής. Ο ίδιος μιλάει με τον πατέρα του ύστερα από κάθε παιχνίδι, ενώ, όπως τόνισε, ο «Τσόλο» του φωνάζει αν κάποια φορά δεν αγωνιστεί καλά.

«Μιλάμε, ύστερα από κάθε παιχνίδι, για περίπου 20 λεπτά. Κάποιες φορές μου φωνάζει, εξαρτάται από το πως έπαιξα. Πάντα μιλάμε για τη συμπεριφορά. Μου λέει να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου, καθώς και να μελετήσω παίκτες, όπως ο Φαλκάο και ο Μπατιστούτα», κατέληξε.

Σχόλια